360 photobooth huren

Van iedere verjaardag bruiloft  bijeenkomst bedrijfsviering Tijdloze herinneringen

Niets is leuker dan het creëren van een blijvende herinnering aan een uniek evenement, een bijzondere bruiloft of een zakelijk feest. Onze photobooths zijn de perfecte aanvulling voor elke gelegenheid, van gezellige samenkomsten tot grote evenementen.

Google 4.9 star
Gebaseerd op 237 reviews

De Must-have voor
elk evenement!

Een photobooth tovert elke bijeenkomst om tot een bron van blijvende herinneringen. Of het nu gaat om het vastleggen van spontane momenten of het stimuleren van interactie.

Verjaardagsfeesten

Tegenwoordig zijn photobooths onmisbaar op verjaardagsfeesten. Een ‘fotowensmuur’, waar gasten foto’s met wensen of anekdotes voor de jarige plakken, biedt een persoonlijke touch en maakt het feest extra speciaal.

Een leuk voorbeeld van het inzetten van een photobooth op zo’n speciale dag is het creëren van een ‘foto-gastenboek’. Gasten kunnen foto’s van zichzelf maken en deze in een gastenboek plakken met persoonlijke berichten voor het bruidspaar.

Een photobooth kan zeker de teamgeest bevorderen op jouw bedrijfsfeest. Denk aan een ’teamfoto-uitdaging’, waarbij collega’s samen creatieve of grappige foto’s maken. Het is niet alleen interactief, maar het levert ook hilarische foto’s op.

Voor een festival of jaarmarkt kunnen organisatoren uitdagingen opstellen, zoals het maken van de grappigste, meest artistieke of meest onverwachte foto, en aansporen deze te delen op social media.

 

De beste inzendingen kunnen beloond worden, wat weer interactie en betrokkenheid van de bezoekers stimuleert.

Op conferenties en seminars biedt een photobooth een innovatieve manier om te netwerken.

 

Door een ‘speed date’, kunnen deelnemers foto’s maken met nieuwe contacten, compleet met ruimte voor naam, bedrijf, en contactinfo op de print, wat het verouderde uitwisselen van visitekaartjes vernieuwt.

Door elke foto of video te koppelen aan een donatie van een sponsor, wordt de betrokkenheid en het plezier op evenementen verhoogd en tegelijkertijd fondsen geworven. Gasten ervaren zo een directe betrokkenheid bij het goede doel en voelen zich beloond voor hun bijdrage.

Maak je event onvergetelijk

Geniet naast onbeperkt foto's maken, printen en video's schieten ook van:

Locatie ­
onafhankelijk

Wij komen overal, dus op iedere locatie. Door heel Nederland

Dy­namische
verlichting

Transformeer de sfeer met levendige of subtiele LED-verlichtingseffecten.

Direct
sharing

Ontvang de content direct via Airdrop, E-mail en QR-Code.

Een echte
eyecatcher

Zeg vaarwel tegen gewone bijeenkomsten en verwelkom onvergetelijke ervaringen. Onze photobooths zijn echte eye-catchers en transformeren ieder event tot iets bijzonders.

Booth + hostess

Elke booth wordt vergezeld door een charmante gastvrouw of gastheer om jouw gasten te verwelkomen en te begeleiden.

Online fotoalbum

Alle content slaan we veilig voor jou op in een online album. Zowel publiek als privé, en direct te delen met jouw gasten.

Alle functies

Verken alle mogelijkheden van onze Pixibooths en voeg een extra laag van creativiteit toe aan jouw evenement.

Kies jouw pakket

Vind het perfecte arrangement voor jouw feest, van video tot foto.
Verhoog de standaarden van je events - boek vandaag nog!

Photobooth

€399 / 5 uur

Een photobooth voor onbeperkt plezier met foto’s, video’s en GIFs, inclusief direct printen.

360° Videobooth

€399 / 4 uur

Een 360-graden camera booth. Personaliseerbaar met eigen gemaakte filters en eigen muziek.

Reserveer nu jouw Photobooth

Laat ons weten wanneer en waar, en wij zorgen voor de rest om jouw evenement onvergetelijk te maken!

Waarom een Photobooth huren?


In de spotlight

Lees wat onze tevreden klanten te zeggen hebben over hun ervaringen met Pixibooth en ontdek hoe we elk evenement onvergetelijk maken.

FAQ Vragen

We hebben ons best gedaan om de meestgestelde vragen te beantwoorden, maar als jouw vraag er niet tussen staat, stuur ons dan gerust een berichtje.

Hoe boek ik een photobooth voor mijn evenement?

Heel simpel, selecteer jouw pakket en:
  • Klik op “Reserveren”.
  • Voltooi de stappen van het aanmeldingsformulier.
  • Klik op verzenden.
  • Wij nemen contact met je op om de details te bespreken.

Bij Pixibooth is het altijd feest! Onbeperkt printen is onze specialiteit. Jij en je gasten kunnen zoveel foto’s maken als je wilt, en wij printen ze allemaal uit.

Geen stress over wie er op de foto kan of over extra kosten omdat je te veel foto’s hebt gemaakt. We willen gewoon dat jij en je gasten een geweldige tijd hebben!

Natuurlijk! We hebben flexibele huuropties, dus je kunt zowel langer als korter huren, afhankelijk van je behoeften en voorkeuren. Laat ons weten wat het beste bij jouw evenement past! We zijn er om jouw evenement onvergetelijk te maken!

We hebben een top ontwerpster in huis die staat te trappelen om met jouw fotoprint aan de slag te gaan! Ze zorgt ervoor dat jouw foto’s en video’s een persoonlijk tintje krijgen door jouw gewenste tekst of logo toe te voegen.

 

En weet je wat het leukste is? We kunnen zelfs de achtergrond op het beginscherm en op jouw fotoprints aanpassen! Als je ons digitaal een uitnodiging van je evenement stuurt, wordt het voor ons helemaal een eitje om de fotoprint en het beginscherm helemaal in jullie stijl vorm te geven.

 

Wil je graag een eigen ontwerp aanleveren dan kan dat natuurlijk ook.

Bij ons zijn alle kosten inclusief btw, hoe fijn is dat?! En nog beter, er zijn geen extra kosten voor op- en afbouw!

 

Binnen een straal van 10 km buiten Almere zijn zelfs de reiskosten al inbegrepen. En als je verder weg bent, geen zorgen, we vragen slechts €0,35 per kilometer vanaf Almere. Laten we samen jouw feestje tot een succes maken!

Tijdloze herinneringen
bij iedere klik

Verrijk jouw evenement met Pixibooth!